En dan staat onze wereld stil...

Maart 2016

Inmiddels is het boek niet meer te koop in de winkels. Het boek kan nog steeds via mij besteld worden voor 5,- + verzendkosten (3,50). Het kan besteld worden door het formulier onder het kopje "Boek bestellen" invullen.

Ik heb mij als vrijwilliger bij de NTS (Nederlandse Transplantatie Stichting) aangemeld en hoop met ons 'verhaal' een hoop mensen bewust te maken dat het erg belangrijk is dat je je registreert.

 

 

Oktober 2014

Mijn boek mogen verkopen op de Nederlandse nierdag. Was erg leuk. Toch weer wat boeken verkocht en bijzondere gesprekken gevoerd.

 

 Februari 2014

We staan met ons verhaal inweekblad 'Vriendin', nummer 6.

 

 


December 2013

Op 22 december mag ik tijdens de rust van de wedstrijd FC Volendam tegen Fortuna, mijn boek schenken aan Jack Yuyp. Jack is tijdens de ziekenhuisopname van Joeri samen met Klaas Schilder langs geweest op de IC. Dit heeft veel voor Joeri betekend.

 


 

Oktober 2013

Op 14 oktober start de donorweek. Ik zal maandag 14 en dinsdag 15 oktober in het VU medisch centrum het registreren gaan promoten en mijn boek zal er ook te koop zijn:

 

Donorweek in VUmc

9 oktober 2013

 Tijdens de Donorweek, van 14 tot en met 20 oktober 2013, staat heel Nederland in het teken van orgaan- en weefseldonatie. Nederland heeft namelijk meer orgaandonoren nodig!

Ook in VUmc wordt aandacht besteed aan de Donorweek. Op maandagmiddag 14 oktober en dinsdag 15 oktober 2013 kan iedereen met vragen rond nierdonatie terecht bij onze informatiestand in de hoofdhal van het ziekenhuis.

Stel vragen aan onze internist-nefrologen en andere medewerkers van het VUmc Niercentrum. Verder zijn donatie & transplantatieduo's aanwezig om uit eigen ervaring te vertellen hoe het is om een nier bij leven te doneren dan wel te ontvangen! Zie voor hun verhaal alvast de Facebookpagina van Belinda & Nicole en het boek van Marion .

Aanmelden hiervoor is niet nodig. De stand is bemand tussen 13.00 - 16.00 uur. Locatie: Hoofdhal VUmc (De Boelelaan 1117, 1081 HV Amsterdam)

Meer informatie over niertransplantatie bij de afdeling nefrologie van VUmc staat ook op VUmc Niercentrum .

 


 

De boekpresentatie was een succes!


 

September 2013

In de kranten!

In het Noordhollands Dagblad:

 

En in het Zondagsblad:

 


 

Let op!!!

De boekpresentatie van mijn boek “En dan staat onze wereld stil..” op dinsdagavond 3 september zal helaas niet in Proeflokaal Bakker plaatsvinden. Ik heb verkeerd ingeschat hoeveel mensen er willen komen. Geweldig dat er zoveel belangstelling is!

De presentatie zal nu in de kantine van FC Purmerend (Savannestraat 51-53 te Purmerend) zijn. De tijd, 20.00 uur, en de datum , dinsdagavond 3 september, blijven wel hetzelfde.

Na de presentatie is er gelegenheid om het boek te kopen voor €12,-.


 

 Augustus 2013

 

 De boeken zijn binnen!

 

De boekpresentatie is niet op een zondag, maar op 

dinsdagavond 3 september 2013

Locatie: Het was Proeflokaal Bakker, Koemarkt 44 te Purmerend. Maar door grote belangstelling is het verplaatst naar de kantine van FC Purmerend, Savannestraat 51-53 te Purmerend

Tijd: 20:00 uur

Na de boekpresentatie is het boek verkrijgbaar.

 

NB: Om de opbrengst voor de Nierstichting zo hoog mogelijk te laten zijn, heb ik besloten dat de consumpties, die genuttigd worden tijdens de presentatie, voor eigen rekening zijn. Ik hoop op begrip hiervoor.


Juli 2013

 

 

Het boek ligt bij de drukker! Eerdaags wordt het bij mij thuis afgeleverd.

Zondag 1 of zondag 8 september zal ik een boekpresentatie houden en daarna is het boek verkrijgbaar.

Zodra ik de definitieve datum weet, laat ik het hier weten!

 

 


Juni 2013

Nog even geduld!

 

 

 

De ruwe versie van mijn boek "En dan staat onze wereld stil" is af. Ik ben nu op zoek naar een drukker. Zodra het boek helemaal af is en het bij de drukker ligt, laat ik het hier weten. Mijn planning en verwachting is dat het begin september gedrukt en te koop zal zijn.

Nog even geduld!

Marion Hamerling-Mourik

 

 

 

 In het Noordhollands Dagblad:

 

 

Marion Hamerling-Mourik  |  marion@hamerling.net